Gabriela Pop

gabriela

Gabriela vrea să pună în favoarea oamenilor pregătirea teoretică și experiența ei continuă pentru a-i ajuta să își înțeleagă dificultățile emoționale prin care trec, să își dezvolte și să exerseze strategii potrivite prin care să facă față acestora. Ea este psihoterapeut cognitiv-comportamental sub supervizare, acreditat de Colegiul Psihologilor din România, oferind servicii de consiliere psihologică și psihoterapie persoanelor care se confruntă cu diverse tulburări afective.

Specializarea de career coach, obținută în urma programului masteral absolvit la University of East London, îi oferă oportunitatea de a veni în sprijinul celor care se simt prinși în mijlocul unor dileme decizionale legate de carieră sau al celor care au nevoie de susținere în optimizarea parcursului lor profesional.

Gabriela este pasionată de studierea emoțiilor, a relațiilor inter-umane și a comportamentelor. Este curioasă de funcționarea minții umane și urmează un program doctoral la Universitatea Babeș-Bolyai, în cadrul căruia investighează mecanismele cognitive și strategiile eficiente de reglare a furiei. 

Ca persoană interesată de știință, consideră foarte important ca abordarea și tehnicile folosite în procesul terapeutic să fie susținute de studiile de cercetare, astfel încât, din punctul ei de vedere, informarea și pregătirea trebuie să fie constante. Ca persoană care oferă servicii psihologice, conștientizează necesitatea de a fi sistematic studiate mecanismele psihologice și îmbunătățite protocoalele de intervenție. În viziunea ei, rolul cercetătorului este de a susține practicianul psiholog, rolul psihologului de a susține omul, iar al omului de a susține.. omul. Așadar, își dorește să contribuie la dezvoltarea unei comunități educate despre sănătate mintală și pregătite să ofere primul ajutor pentru cei care trec prin dificultăți emoționale. Această dorință a influențat crearea proiectului MentAid.