Vrei să te implici?

Dacă ne împărtășești viziunea și vrei să faci parte dintr-o comunitate empatică și educată despre sănătatea mintală, iată câteva feluri în care poți contribui: 

Exersează exercițiile propuse; 

Fiecare zi ne aduce o nouă oportunitate de a fi mai buni; fii atent la cei din jurul tău, iar dacă observi pe cineva trecând printr-un impas emoțional, apropie-te de el/ea cu empatie, ascultare, acceptare. Fiecare zi este o nouă șansă, pentru noi, pentru cei dragi – dacă știi că aceștia trec prin dificultăți emoționale, încearcă să pui în aplicare ce înveți în cadrul modulelor, al workshopurilor și faceți împreună din acea zi un pas înspre o stare mai bună.

Dacă ai o experiență pozitivă exersând cele învățate, ne-ar face plăcere să ne povestești – scrie-ne pe adresa contact@mentaid.ro, folosind titlul Povestea mea.

Spune-le și altora despre MentAid;

Dacă ți se par utile materialele distribuite pe platformă și în cadrul activităților de grup, te rugăm să le spui apropiaților despre acestea. Astfel, am putea ajunge la cât mai mulți oameni, cât mai mulți oameni vor putea învăța și exersa oferirea suportului emoțional, iar cât mai mulți oameni îl vor putea primi – poate într-o zi, chiar tu. Uneori ni se întâmplă să fim așa de prinși în problemele noastre emoționale încât nu mai știm cum să ne ajutăm pe noi înșine, poate atunci va veni un prieten la tine, un prieten care mai demult a aflat despre MentAid de la tine.

Feed us back;

Împărtășește cu noi părerea ta despre module, exerciții, activități offline. Scrie-ne cum a fost pentru tine să încerci anumite exerciții, ce te-a ajutat cel mai mult din ce ai învățat, ce informație a fost cel mai surprinzătoare. Ne-ar ajuta să ne spui și ce îți este greu să înțelegi sau să aplici din ce înveți, dacă ți se pare prea greu sau superficial materialul sau dacă identifici posibile greșeli. Orice părere exprimată pertinent este apreciată și valoroasă în procesul nostru de îmbunătățire. Vrem să oferim material de calitate, aflat într-un proces constant de îmbunătățire. Vrem să creștem. Împreună.

Feed us forward;

Ai idei despre activități noi? Ai avea nevoie să fie abordate și alte teme în module? Vrei să participi la noi evenimente MentAid? Sau poate doar ți-a trecut prin minte un subiect despre sănătate mintală despre care ai vrea să afli mai multe. Scrie-ne propunerile tale, suntem interesați de ele. Într-o zi oarecare, poate vei vedea propunerea ta concretizată.

Împărtășește cunoaștere;

Ești psiholog, ai citit mult despre un anumit subiect relaționat cu sănătatea mintală, iar acum vrei să îi informezi și pe ceilalți? Scrie un articol în care să pui într-un limbaj adecvat și accesibil publicului larg cunoștințele tale despre un subiect ales de tine. Trimite-ni-l pe adresa de email contact@mentaid.ro. Noi vom analiza articolele primite, iar unele vor apărea pe site-ul MentAid, la secțiunea Articole. Transmite oamenilor un mesaj informat, printr-un articol bine scris, semnat cu numele tău.